• info@drijfveerzorgverlening.nl

Het proces
Werkwijze
Elke dag weer

Goede zorg begint met een sterk en enthousiast team

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de diversen doelgroepen wordt er intensief samengewerkt met gemeenten, ketenpartners, andere zorg organisaties, vrijwilligersorganisaties en andere lokale initiatieven.

Aanmelding

De eerste stap is jezelf of een ander aanmelden voor hulp. Je kunt je telefonisch of via de website aanmelden. Wij streven er naar binnen 24 uur contact op te nemen met de aanvrager.

Het vervolggesprek

Na de aanmelding zal er een telefonisch gesprek plaatsvinden waarin de hulpvraag wordt uitgevraagd. Uit dit gesprek zal worden besproken of de hulpvraag vanuit Drijfveer Zorgverlening haalbaar is en zal er vervolgens een intake worden gepland op kantoor of op locatie.

De intake

Tijdens de intake kijken we naar jou huidige situatie en hoe Drijfveer Zorgverlening jou zou kunnen ondersteunen. Vanuit de intake zal er een startdatum worden besproken voor de hulpverlening en zal er binnen een maand een  begeleidingsplan worden opgesteld.

Onze karakteristieken

Drijfveer houdt van diversiteit, wij hebben een sterke wil om de potentie van mensen te ontdekken en hen hiermee te motiveren

Ouderen

Individueel of in groepsverband

Adolescenten

Met een (licht) verstandelijke beperking

Jeugdigden

Met of zonder gedragsproblemen.

Samenwerken met Drijfveer?

Meld u aan via het contactformulier

    Onze partners

    Met deze organisaties werken wij elke dag samen

      Subscribe to our newsletter