• info@drijfveerzorgverlening.nl

Wij veren mee
Over Ons

Waar we voor gaan

Drijfveer heeft als persoonlijke missie om de hulpverlening naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden jongeren en adolescenten en diens omgeving, die om wat voor reden dan ook vastlopen, de ondersteuning die zij nodig hebben gericht op een positief toekomstperspectief.  

Meer dan 15 jaar

ERVARING

Drijfveer Zorgverlening heeft een breed netwerk aan zorg professionals goed voor meer dan 15 jaar ervaring.

Alles is vertrouwelijk

BETROUWBAAR

Onze organisatie hecht veel waarde aan jouw privacy. Wij houden ons daarom strict aan de protocollen en wetgeving volgens de AVG.

Werken volgens plan

TIJD MANAGEMENT

Wij snappen dat je op zoek bent naar maatwerk zonder daar lang op te moeten wachten. Drijfveer Zorgverlening biedt jou deze kans.

Wat maakt ons uniek

Het doel is om jongeren te begeleiden naar een zo groot mogelijke mate van zelfstandigheid waarbij de nadruk ligt op verbinding, hierbij wordt aangesloten op wat de jongere nodig heeft en systeemgericht werken door het betrekken van de leefomgeving van de jongere. Drijfveer wil zich in de ondersteuning aan de jongeren richten op het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en eigenwaarde, een sterke identiteit en een positief perspectief van de toekomst en het leven. Waarbij zij genoeg vertrouwen hebben in zichzelf en hun veerkracht en genoeg hulpbronnen in de omgeving om met toekomstige tegenslagen om te gaan.

Samen voor de toekomst

ONZE MISSIE

De missie van Drijfveer is om de hulpverlening naar een hoger niveau te tillen. Vanuit onze praktijkervaring is gebleken dat jongeren niet altijd de passende en juiste ondersteuning krijgen. Het effect hiervan kan zijn dat de jongere niet meer gemotiveerd is voor hulp en/of in risicovolle situaties terecht komt. Drijfveer staat voor verbinding en vanuit de verbinding systeemgericht werken, waarbij hulpbronnen en het netwerk van de jongeren een beschermende rol kunnen bieden. Kortom, wat de jongere drijft en wat diens drijfveren zijn om zich in te zetten voor de toekomst.

Onze professionals

Het Drijfveer Team

Developer

John Smith

Dico qualisque ea vel, elitr salutandi at eum. Eos eu tantas melius, ei sea fugit accusata moderatius.

Support

Lisa Carr

Dico qualisque ea vel, elitr salutandi at eum. Eos eu tantas melius, ei sea fugit accusata moderatius.

Designer

Austin Baker

Dico qualisque ea vel, elitr salutandi at eum. Eos eu tantas melius, ei sea fugit accusata moderatius.

0

Cliënten

0

Locaties

0

Woongroepen

0

Professionals

    Subscribe to our newsletter